Home Portfolio TE-Instruments

TE-Instruments

Voor TE-Instruments heeft Demolium de ontwikkeling van de nieuwe website verzorgd, naast de ontwikkeling van de nieuwe website zijn er ook diverse koppelingen met Odoo gerealiseerd, voor het registreren van leads, en verwerken van nieuwsbrieven.

Development

Software op maat laten maken, waarom zou je het eigenlijk doen? Er is op het internet een hoop software te vinden voor allerlei doeleinden. Sommige gratis, sommige betaald. Zo kun je WordPress gebruiken voor je website en Shopify of Odoo voor je webshop. De mogelijkheden met standaard software zijn echter beperkt. Je moet het doen met de beperkte functies die de applicatie aanbiedt. Je gebruikt dus iets wat niet 100% passend is bij jouw wensen en bedrijf en betaalt mogelijk ook nog extra voor functies die je niet eens gebruikt.

Lees meer

Odoo

Odoo is een opkomende speler in de open source ERP en CRM markt. Odoo kent ondertussen al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd waarbij ze ook grote bedrijven tot hun klanten mogen rekenen zoals Toyota en WNF. Hierbij probeert Odoo in tegenstelling tot directe concurenten SAP en Microsoft Dynamics een totaaloplossing voor elke organisatie te bieden. Het overzichtelijke systeem van Odoo combineert functies zoals boekhouding, verkopen, kassa’s, inkopen en nog veel meer. Met dit grote aantal functies is het aan te raden om een Odoo specialist in te schakelen om jou op weg te helpen.

Lees meer

Websites

Een website laten maken doe je natuurlijk niet alleen om het online visiteplaatje. Een goede website genereert leads, conversie en omzet voor jou. Zorg ervoor dat jij je concurrentie voorblijft. Kies ervoor om een gebruiksvriendelijke en up-to-date website te laten maken die helemaal ingericht is naar het gedrag van de klant en geoptimaliseerd is voor conversies. Maak jouw site uniek, bind mensen aan je bedrijf en maak het vooral heel erg gebruiksvriendelijk. Door een expert in te schakelen, pas je straks precies de juiste tools en skills toe om een succesformule te creëren.

Lees meer

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

contact