Onze klanten

Deze klanten hebben we al gelukkig gemaakt.

Equino

Demolium BV beheert voor het online spel Equino het maatwerk backend op basis van Laravel, en de apps voor Android en IOs.

Bekijk

TE-Instruments

Voor TE-Instruments heeft Demolium de ontwikkeling van de nieuwe website verzorgd, naast de ontwikkeling van de nieuwe website zijn er ook diverse koppelingen met Odoo gerealiseerd, voor het registreren van leads, en verwerken van nieuwsbrieven.

Bekijk

ThinCab

ThinCab is een door Demolium BV ontwikkelde maatwerkapplicatie, gebaseerd op het php framework CakePHP. Daarnaast zijn er voor ThinCab ook 2 apps ontwikkeld voor android en ios , een voor de chauffeurs, en een voor klanten. Deze apps zijn ontwikkeld op basis van het Ionic framework.

Bekijk

Minbilnyckel

Minbilnyckel is de zweedse variant van Auto-sleutel.nl Voor Minbilnyckel.se ontwikkeld en beheert Demolium de webshop gebaseerd op OpenCart.

Bekijk

Forum2go

Een online forum is de perfecte plek voor het uitwisselen van gedachten, meningen en kennis. Dat doen via een zelf opgericht forum, is dat misschien het toppunt van digitale vrijheid? Met Forum2Go is het prima haalbaar. Een forum opstarten, online zetten en beheren gaat hier snel, makkelijk en is ook nog eens gratis. Kies voor […]

Bekijk

Essent

Demolium biedt bij Essent Belgie ondersteuning in het beheer en doorontwikkelen van Odoo. Odoo wordt bij Essent ingezet als ERP voor het verwerken van de financiele administratie.

Bekijk

Auto-sleutel.nl

Auto-sleutel.nl is specialist in autosleutel behuizingen, we combineren een goede kwaliteit (aftermarket) met een uitstekende service. Voor Auto-sleutel.nl ontwikkeld en beheert Demolium de webshop gebaseerd op OpenCart.

Bekijk

Veloscout.com

Demolium heeft de online applicatie van Veloscout ontwikkeld op basis van het WordPress platform. Voor deze klant is er gekozen voor een schaalbare oplossing in de cloud. VeloScout is een platform waar fietsliefhebbers bij elkaar komen. Of je nu een nieuwe racefiets met alles erop en eraan wilt kopen, of juist een tweedehandse mountainbike wilt […]

Bekijk

Carwashgouda.nl

Voor carwashgouda.nl heeft Demolium niet alleen de website ontwikkeld, maar ook verschillende backend applicaties.

Bekijk