Onze klanten

Deze klanten hebben we al gelukkig gemaakt.

Lucio International

Demolium helpt Lucio met het verder professionaliseren van hun Odoo implementatie, waardoor de klant, en partnerbeleving tot in de details geoptimaliseerd is.

Bekijk

Blokkenhuren.nl

Voor Blokkenhuren.nl heeft Demolium een volledige WordPress Woocommerce website opgezet, met een volledig aangepast ontwerp. Het onderscheidende vermogen bevind zich in de implementatie van diverse plugins welke het mogelijk maken om producten per week te huren.

Bekijk

Batchforce

Demolium BV verzorgd voor Batchforce de Odoo implementatie. Naast het opzetten van Odoo, worden ook koppelingen met andere systemen verzorgd. Denk hierbij aan een koppeling met Exact online, een klantenportaal en diverse microservices.

Bekijk

Leselles

Demolium heeft voor Leselles de B2B website opgezet binnen Odoo. Naast dat deze webshop is gebouwd op basis van de Odoo E-commerce module, is er ook een implementatie gemaakt met Shopify (consumenten webshop), en is Odoo zo opgezet dat de volledige voorraad, inkoop, verkoop en logistieke processen voor Leselles in een systeem kunnen worden afgehandeld.

Bekijk

Otrium

Demolium biedt bij Otrium ondersteuning in het beheer en doorontwikkelen van Odoo. Odoo wordt bij Otrium ingezet als backbone voor de volledige organisatie.

Bekijk

Vooruit

Voor de belgische socialistische partij Vooruit, heeft Demolium BV in samenwerking met een partner een communicatie/dossier systeem in Odoo opgezet. Voor Vooruit is het mogelijk om vanuit verschillende mailboxen de emails te verwerken, en te beantwoorden tbv verschillende politieke dossiers / cases.

Bekijk

Euro-parking

Voor Euro-parking verzorgt Demolium BV het onderhoud aan de wordpress website, en bijhorende reserveringsmodule.

Bekijk

Equino

Demolium BV beheert voor het online spel Equino het maatwerk backend op basis van Laravel, en de apps voor Android en IOs.

Bekijk

TE-Instruments

Voor TE-Instruments heeft Demolium de ontwikkeling van de nieuwe website verzorgd, naast de ontwikkeling van de nieuwe website zijn er ook diverse koppelingen met Odoo gerealiseerd, voor het registreren van leads, en verwerken van nieuwsbrieven.

Bekijk