Home phpBB forum

phpBB forum

Waarom kiezen voor phpBB?

Met phpBB maak je gemakkelijk je eigen online forum of community. De open-source bulletin board software is geheel gratis en eenvoudig in gebruik. Bulletin board is Engels voor ´prikbord´, wat verwijst naar een plek om berichten te delen en te beantwoorden. Ondanks de naam, hoef je er geen PHP-programmeertaal voor te kunnen. Je maakt gebruik van standaard functies, zoals gebruikersregistratie, posts, bijlagen, moderators en privéberichten. Zo heb je direct alle basisfuncties in huis om je eigen forum of community te starten.

Je kunt ook extensies downloaden waarmee je het basispakket uitbreidt. Zo kun je een anti-spam extensie toevoegen, extensies om donaties mee te ontvangen en een Google Analytics extensie voor het integreren van de tracking ID. Er zijn nog zo’n 400 extensies die je gratis kunt toevoegen.

cases-image

Al benieuwd?

Zelf eens de eerder ontwikkelde phpbb forums van Demolium bekijken?

Bekijk portfolio

PhpBB forum laten maken bij Demolium


Zeker wanneer je gewend bent om in WordPress te werken, is phpBB flink wennen. De open-source software gebruikt een wat oubollig design en werkt compleet anders dan platforms zoals Wix of WordPress. Laat het je niet tegenhouden, want eenmaal gewend heb je erg veel baat bij de gratis bulletin board software. Je stapt een oneindige wereld aan mogelijkheden in waarin je een ijzersterke community creëert.

Wanneer je phpBB eenmaal onder de knie hebt, is het gemakkelijk en zeer fijn in gebruik. Heb je er nog niet eerder in gewerkt en kun je wel wat hulp gebruiken, dan kun je ons altijd benaderen voor opstarthulp. Onze phpBB experts helpen je graag bij de opstart, de technische bijkomstigheden, de extensies downloaden en het inrichten van jouw nieuwe forum of community. Zo weet je zeker dat je een sterk platform creëert en dat je geen kansen laat liggen. Onze phpBB experts geven je advies over de specifieke mogelijkheden voor jouw platform en richten deze zo efficiënt mogelijk voor je in met de benodigde functies.

Ontdek wat phpBB voor jouw platform kan betekenen


PhpBB is een veelgebruikt softwarepakket om je eigen forum of community mee te starten. Met phpBB richt je jouw community in met alle functies die jij wilt en kies je uit honderden gratis templates om je forum helemaal eigen te maken. Geen moeilijkheden met programmeren, jouw platform is binnen enkele dagen al gereed zonder poespas. Ideaal voor iedereen die al lange tijd een forum of community wil starten, maar niet weet waar te beginnen.

Al deze voordelen betekenen natuurlijk niet dat het voor ieder concept de beste oplossing is. Wil je erachter komen of phpBB echt bij jouw concept past? Neem dan eens contact met ons op. We bieden graag een luisterend oor en kijken of er een match is tussen jouw platform en phpBB.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!