Onze diensten

Een helpende hand nodig?

Wij nemen graag al jouw werk uit handen mbt het online aanwezig zijn met je bedrijf! Bekijk hieronder een samenvatting van ons aanbod, waarmee we ook jouw bedrijf tot een online succes kunnen maken!

Online applicatie ontwikkeling

Een webshop, website of een andere online applicatie nodig? We gaan graag de uitdaging samen met je aan om hier een goed en mooi product op de markt te zetten.

Wij proberen de applicaties altijd zo efficient mogelijk te bouwen, door hergebruik van open source applicaties, en het gebruik van stabiele en bewezen frameworks. We ontwikkelen o.a. in PHP, NodeJS en Python. Daarnaast bouwen we graag websites op basis van Joomla, WordPress en Drupal, voor webshops maken we gebruik van WooCommerce, OpenCart of Magento (2).

Eens een gesprek aangaan om te kijken als we ook jouw website / webshop kunnen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

Apps

Zodra je een website of webshop hebt, is het meestal ook handig om een app te hebben.

Via een app heb je de mogelijkheid om eenmalige klanten te converteren tot terugkerende klanten. Nu zul je je wel afvragen, hoe helpt hier een app aan mee. Het antwoord is eigenlijk heel simpel, de app staat al op de telefoon van de consument geinstalleerd, en zal dus ipv een nieuwe zoektocht te starten enkel de app openen om jouw dienst of product af te nemen.

Ook een app voor meer terugkerende klanten? Neem dan snel contact met ons op.

Online marketing

Naast het ontwikkelen en onderhouden van een online applicatie, is het ook belangrijk om de juiste marketing uit te voeren.

Demolium kan helpen met online marketing, via zoekmachines, maar ook via advertising. Naast de standaard producten (Adwords, facebook advertising ed) heeft Demolium B.V. ook een eigen netwerk van lead generatie websites.

Via deze lead generatie websites kunnen we tegen lage kosten, voor vele bedrijven extra sales regelen. Bekijk gerust eens ons netwerk en neem daarna contact op voor een vrijblijvend gesprek.