Home Odoo

Odoo

Demolium is een officiele Odoo partner

Bij Demolium kun je vrijblijvend advies vragen aan een Odoo specialist. Odoo is een opkomende speler in de open source ERP en CRM markt. Odoo kent ondertussen al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd waarbij ze ook grote bedrijven tot hun klanten mogen rekenen zoals Toyota en WNF. Hierbij probeert Odoo in tegenstelling tot directe concurenten SAP en Microsoft Dynamics een totaaloplossing voor elke organisatie te bieden. Het overzichtelijke systeem van Odoo combineert functies zoals boekhouding, verkopen, kassa’s, inkopen en nog veel meer. Met dit grote aantal functies is het aan te raden om een Odoo specialist in te schakelen om jou op weg te helpen. Bekijk hieronder welke functies allemaal zijn inbegrepen bij Odoo:

cases-image

Odoo implementaties

Alles over Odoo

Zelf ervaren hoe Odoo uw organisatie kan versterken?
Vraag een demo

Odoo specialisten bij Demolium


Demolium’s Odoo specialisten hebben jarenlange ervaring in het werken met Odoo. We hebben diverse organisaties mogen helpen bij de implementatie van dit ERP systeem, zie ook onze cases. Met Odoo haal je een complete bedrijfsapplicatie binnen. Niet alleen kun je je verkopen erin bijhouden en kassa’s koppelen, je kunt bijna alle processen van je bedrijf erin verwerken. Denk aan de boekhouding, facturering, agenda’s, e-mail marketing, projectmanagement en zo nog veel meer.  Met Odoo wordt een hoop mogelijk. Al die functies kunnen wat overweldigend zijn. Je moet uitzoeken wat je wel en niet wilt gebruiken en waar alle functies precies zitten. Onze Odoo specialisten helpen je graag op weg bij de inrichting van Odoo en de ontwikkeling van jouw eigen branche- of bedrijfsspecifieke modules.

Naast de inrichting en ontwikkeling bieden onze Odoo specialisten ook de juiste infrastructuur- en supportcontracten aan om je bedrijfsapplicatie stabiel te laten draaien. Zo sta je er dus nooit alleen voor! We helpen je graag op weg in het multifunctionele systeem. We staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden, totdat je zelf helemaal je weg hebt gevonden in Odoo.

Odoo als succesnummer


Odoo heeft zijn succes bewezen bij zowel startups, mkb’ers als enterprises. Zodra je eenmaal hebt gemerkt hoe flexibel het is om in Odoo te werken, hoe compleet het pakket is, en daarbij ook nog de kosten beheersbaar hebt weten te houden, vraag je je af waarom je dit niet eerder hebt gedaan. Een Odoo implementatie staat gegarandeerd aan het verlagen van je operationele kosten, en het verder professionaliseren en automatiseren van al je bedrijfsprocessen.

Twijfel je nog of je aan de slag wilt met Odoo, of gebruik je het al en heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Onze Odoo specialisten helpen je graag op weg en luisteren graag naar jouw wensen.

Blogs

Recente berichten over Odoo

Maatwerk versus opensource applicaties

12 februari 2021

Het is vandaag de dag zo dat er binnen een onderneming gebruik wordt gemaakt van heel wat verschillende applicaties. Daarbij dient er onder meer de keuze te worden gemaakt tussen standaard applicaties die in een open source vorm op de markt zijn gebracht en applicaties die op maat van de klant zijn gemaakt. Beide opties […]

Lees meer

Odoo kassa, gebruiksvriendelijkheid troef

1 januari 2021

Iedereen die een winkel wil opstarten heeft uiteraard behoeften aan een kassa. De keuze voor het kassasysteem is er één die ongelofelijk belangrijk is. Voor een kassa geldt dan ook dat ze dient te voldoen aan verschillende eisen en verwachtingen. In eerste instantie moet ze natuurlijk betrouwbaar zijn. Je wil het niet tegenkomen dat je […]

Lees meer

Het kiezen van een ERP leverancier

4 december 2020

Menig aantal bedrijven maken op een zeker ogenblik de keuze om op zoek te gaan naar een geschikte ERP leverancier. Door de jaren heen hebben tal van verschillende bedrijven er voor gekozen om een ERP-systeem te laten ontwikkelen. ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’. Het gaat hierbij dus concreet om een softwarepakket welke het mogelijk […]

Lees meer

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!