(Tijdelijk) extra hulp nodig? Raadpleeg onze IT detachering.

Bij Demolium bieden we de mogelijkheid tot IT detachering. We weten als geen ander hoe flexibel je IT afdeling soms moet zijn. Misschien is er net dat ene complexe vraagstuk waar je interne mensen geen kennis van hebben. Of er is een dringende deadline waar je op korte termijn extra flexibele krachten voor nodig hebt. Detachering van IT personeel heeft meerdere voordelen:

  • Flexibel IT personeel inhuren
  • Tijdelijk, geen verplichtingen
  • Zeer ervaren professionals
  • Gespecialiseerd in jouw vraagstuk
  • Snel inzetbaar

IT consultant via Demolium

Demolium is zelf ook een IT onderneming, gespecialiseerd in integratie en development. Dit heeft ervoor gezorgd dat we beschikken over een pool met ervaren consultants en developers welke we als IT detacheerder ook graag aan onze klanten beschikbaar stellen. Met jarenlange ervaring in het samenwerken met IT professionals, weten we als geen ander welke expert jou verder gaat helpen bij jouw vraagstuk.

Bij het inhuren van een consultant via Demolium blijft jouw eigen organisatie in de lead, maar wel met de specialisatie en ruime kennis van de consultants van Demolium. Je maakt optimaal gebruik van alle voordelen en flexibiliteit van onze IT detachering en dat merk je terug in onze service.

IT detachering voor langere tijd

Naast het aanbieden van consultants voor korte klussen, zijn onze IT professionals ook beschikbaar voor projecten van langere tijd. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over de wet DBA, wij regelen de financiële afhandeling! Stel prioriteit bij het vinden van een expert met de benodigde ervaring, kies voor een IT professional bij Demolium! We helpen je graag bij het vinden van de perfecte kandidaat voor jouw uitdaging.

Ik wil meer informatie!

Meer informatie nodig, of wil je eens praten over hoe we voor jouw organisatie de tijdelijke IT professional vinden? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!