(Tijdelijk) extra hulp nodig?

Bij Demolium weten we als geen ander hoe flexibel je IT afdeling soms moet zijn, er is net dat ene complexe vraagstuk waar je interne mensen geen kennis van hebben, of juist die dringende deadline waar je op een korte termijn extra flexibele krachten nodig hebt.
Detachering van IT personeel heeft meerdere voordelen:

  • Flexibel
  • Tijdelijk
  • Extreem ervaren professionals
  • Gespecialiseerd
  • Snel inzetbaar

Consultant via Demolium

Demolium is zelf ook een IT onderneming, gespecialiseerd in integratie en development. Dit heeft ervoor gezorgd dat we beschikken over een pool met consultants en developers welke we ook graag aan onze klanten beschikbaar stellen.

Bij het inhuren van een consultant via Demolium blijft jouw eigen organisatie in de lead, maar wel met de professionele en gespecialiseerde kennis van de consultants van Demolium.

IT Professional via Demolium

Naast het aanbieden van consultants, zijn onze IT professionals ook beschikbaar voor projecten van langere tijd, je hoeft je hier geen zorgen te maken over de wet DBA, wij regelen de financiele afhandeling!

Ik wil meer informatie!

Meer informatie nodig, of wil je eens praten over hoe we voor jouw organisatie de tijdelijke IT professional vinden? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!