Android apps

Waarom kiezen voor Android apps?

Android is een veel toegepast besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets en dan met name die van Samsung, LG en Nokia. Apple telefoons, tablets en ook apps draaien niet op Android, maar op iOS. Android apps kunnen ontwikkeld worden in Java, Kotlin, of een hybride app op basis van Ionic. De grootste voordelen van Android apps vindt u hieronder:

  • Veelzijdig systeem
  • Sterke beveiliging
  • Distributie via de Google play store
  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot marktaandeel
  • Mogelijkheid tot hybride apps

Android apps en Demolium

Demolium medewerkers zijn van alle IT en onlinemarkten thuis. Met Android werken we net zo makkelijk al met iOS.

Android-apps zijn vaak voor een iets andere doelgroep. Die dan ook relatief vaker goedkope of gratis apps van u verwacht.

Twee soorten apps voor de prijs van één lukt ook bij ons niet helaas. Maar we zijn oplossingsgericht en denken ook qua app-keuze en ontwikkeling graag praktisch met u mee.

Android apps zijn trending

Telefoons en tablets die draaien op Android hebben vaak een relatief korte levensduur vanwege het stopzetten van updates door de producent.

Doe daar uw voordeel mee. Kies voor een Android App, laat die regelmatig updaten door Demolium en weet zeker dat uw apps altijd voldoen aan de allerlaatste trends.

De keuze in Android apps is reuze. Hoe zorgt u ervoor dat uw app opvalt? Laat uw apps door een ambitieuze specialist ontwikkelen en de professionele app spreekt voor zichzelf.