Home Diensten

Diensten

Diensten

Demolium is dé maatwerk expert bij het
ontwikkelen van software en applicaties. We ontwikkelen software op maat om aan de behoeftes
van de organisatie te voldoen. Iedere organisatie is immers uniek en heeft zijn eigen
doelen, klanten en structuur.

We ondersteunen onze klanten bij de ontwikkeling van maatwerk software, websites, webshops, applicaties en ERP, CRM of MRP
implementaties.
Onze diensten zijn flexibel. Jouw behoeften en benodigdheden staan
bij ons altijd op één. We bieden alleen aan wat je ook echt nodig hebt, gewoon de
no-nonsense mentaliteit, ook richting onze klanten!

diensten-image

Development

diensten-image

Development

diensten-image

Development

diensten-image

Development

website-image

Maatwerk applicaties

vector-image

Odoo is een grote opkomende speler in de open source ERP en CRM markt, en kent ondertussen al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd. Hierbij probeert Odoo, in tegenstelling tot directe concurrenten SAP en Microsoft Dynamics, een totaaloplossing voor elke organisatie te bieden. Demolium is Odoo specialist en
begeleidt meerdere klanten bij het gebruik van het populaire ERP-CRM systeem. In dit blogartikel lees je meer over de voordelen van Odoo ten opzichte van andere systemen.

Een ERP systeem is een overkoepelende softwareoplossing voor een hoop processen binnen een bedrijf. In een ERP systeem kun je bijvoorbeeld je inkopen, voorraad en verkopen bijhouden en de factureringen en boekhouding regelen. Odoo heeft daarnaast extra voordelen, zoals een gemakkelijke integratie met je huidige systemen, de mogelijkheid tot kassaverkopen en marketing oplossingen.

Odoo

vector-image

Maatwerk applicaties bieden een oneindigheid aan mogelijkheden voor jouw organisatie en/of klanten. Er zijn natuurlijk ook een hoop standaardapplicaties waar je voor kunt kiezen. Deze zijn echter gebouwd voor de “standaard” en niet speciaal voor jouw organisatie. Een standaardapplicatie heeft vaak niet alle functies die jij nodig hebt, of extra functies die je niet gebruikt maar waar je wel voor betaalt. Maatwerk applicaties bij Demolium zijn altijd speciaal ontwikkeld en ingericht naar jouw wensen en eisen, zodat je nooit meer de ergernis hebt van een systeem dat niet 100% bij de organisatie of klanten past!

Je kunt bij Demolium terecht voor zowel mobiele apps en games, als online- en offline desktop applicaties. Zo helpen we je graag bij het ontwikkelen van een ERP, CRM of MRP systeem, maar ook bij het creëren van een game. We ontwikkelen software in de breedste zin van het woord. Je kunt al je ideeën bij ons kwijt en vervolgens brainstormen we over de mogelijkheden voor een maatwerk applicatie.

Website

vector-image

Een website is meer dan een visiteplaatje voor je bedrijf. Websites zeggen een hoop over jouw organisatie. Vaak is dit het eerste wat een klant ziet en in sommige gevallen is dit zelfs het enige contactmoment met een organisatie. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste toon hebt gezet op de website, dat het professioneel overkomt en dat de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Kortom, met een topwebsite zijn zowel jij als de klant blij. Bij Demolium kun je een 100% maatwerk website laten maken. Demolium helpt jouw organisatie graag bij de ontwikkeling van een effectieve website of webshop op maat. Samen met jou ontwikkelen we een website die geheel bij de organisatie en klant past – en waarmee jij je online doelen kunt bereiken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!